Profil Optik Hornslet

BY SYNSAM

Engagement i vores lokalområde er et vigtigt punkt for Profil Optik Hornslet. Vi arbejder for at Hornslet er en god by for alle. Vi holder os altid fagligt opdaterede, indenfor de nyeste områder for optik og øjensundhed. Kontaktlinser, brillestel, solbriller og brilleglas er altid kvalitetsprodukter hos os. Hos Profil optik Hornslet er vi eksperter i dobbeltsyn, hvor vi hjælper med prismer eller henviser til synstræning.

Vi har også mange kontaktlinsekunder, så du behøver ikke kører til Aarhus eller Randers. Børn er altid velkommen hos os, og vi tester gerne om dit barns øjne er skoleklar, eller om der måske er samsynsproblemmer. Profil Optik Hornslet er en del af Danmarks førende optikerkæde med 135 butikker fordelt over hele landet.

Vi kan måle tryk på dine øjne, og tage fundus billeder af din nethinde og synsnerve. Derfor har vi vores egen øjenlæge vi kan kontakte, hvis vi får mistanke om du skal til øjenlæge. Så kan vi hjælpe dig med dine øjne, er du altid velkommen hos Profil Optik Hornslet.

Vi glæder os til at se dig.

Find os på Facebook

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tingvej 12B
Hornslet 8543 DK
Se rutevejledning
Man-Tors: 10:00-17:30 Fre 10:00-18:00 Lør: 9:30-13:00