Skobox

Sko til hele familien

Skobox er byens store skobutik med sko, støvler, hjemmesko mm. til hele familien. Her finder du et godt og bredt udvalg af forskellige mærker til både dame, herre og ikke mindst til børn. Selve butikken har været i byen siden år 2001.

Skobox har igennem de sidste mange år sørget for varme og tørre fødder til den yngste befolkning. De går meget op i at, finde den rette støvle eller sko til den lille fod, de ser på om fodtøjet sidder optimalt i forhold til pasform og komfort og om foden har plads til at vokse. Børnene kan godt lide at komme i butikken og bliver gerne lidt ekstra tid ved tegnebordet, som mange af børnene elsker. Børn er mere end velkomne i butikken.

Skobox har en fantastisk webshop, hvor du kan danne dig et godt indtryk af hvilke mærker du finder i butikken. Mange benytter den som et varekatalog inden de kommer personligt ind i butikken. Hop ind på shoppen her og tag en tur rundt i Skobox´s univers.

Skobox har kun uddannede personale til at betjene og hjælpe kunderne med sko og det gælder både i butikken og online. De har haft med sko at gøre i mange år, så de er gode til at finde den rigtige sko frem til det givne behov.

Skobox deltager altid til de mange arrangementer der er her i Hornslet. De har også deres egen kundeklub, hvor der også er arrangementer og kundeklubaftener.  Medarbejderne fra Skobox elsker at forkæle deres klubmedlemmere med blandt fødselsdagsgave, hyggeaftener mm. Du kan tilmelde deres kundeklub på webshoppen.

Vi skulle hilse og sige at de glæder sig til at se dig i butikken.
Find os på Facebook

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tingvej 8A
Hornslet 8543 DK
Se rutevejledning
Man-fre 10-17.30 Lørdag 10-13 Søndag lukket