Firefly-Events

Firefly-Events

(The Firefly laboratory of memorable moments and events)

Er du på udkig efter en eventplanlægger til at gøre dit næste arrangement til en succes? Så led ikke længere. Hos Firefly Events har vi passion for at skabe unikke og mindeværdige oplevelser for vores kunder.

Vores tjenester omfatter alt fra location scouting og catering til underholdning og dekoration. Vi samarbejder tæt med vores dygtige samarbejdspartnere for at sikre, at alle elementer af dit arrangement spiller sammen perfekt.

Firefly består af erfarne samarbejdspartnere  med en eventmanager og designer i spidsen, der har den nødvendige ekspertise og kreativitet til at planlægge og gennemføre alt fra små, intime sammenkomster til store, imponerende events i spidsen. Der tages hensyn til dine specifikke ønsker og behov, og der arbejdes hårdt for at sikre, at dit arrangement lever op til dine forventninger og giver dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Firefly-events har erfaring med blandt andet mindre, intime sammenkomster, større privatfester, brylluper, firmafester, festivaller og shows.

Firefly-events tænker ud af kassen og bringer international erfaring i spil, når der idegenereres.

Vi er mangfoldige, inkluderende og så vil vi helst være så bæredygtige som mulige.

Kundegrupper

Private events

Private events såsom brylluper, konfirmationer, forlovelse, fødselsdagsfester, jubilæer.

Firma events

Firmafester, julefester, konferencer, foredrag, workshops. Har du brug for et komplet event eller blot en event projektleder, hvis I ikke har en selv.

By-events

Events til din by såsom julemandens ankomst, festivaller, gadeunderholdning, events til at tiltrække turister til byen, events til biblioteker.

Kultur

Har dit venue, festival, spillested, teater eller lignende behov for ekstra underholdning eller projektledelse af et event, har I drømt om at holde et maskebal, men ved ikke hvordan, så kan vi hjælpe.

 

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *