Madkompagniet

Vi gør det grove - du gør det sjove

Madkompagniet er idag en kombineret delikatesse, café, gourmetshop, take away og ”mad ud af huset” butik – men hvordan startede det hele egentligt…? Både Karin og Tina er begge uddannede i mad- branchen, og kombineret med mange års erfaring ved de præcist, hvad der skal til for at levere en god madoplevelse til fornuftige penge. Partnerskabet imellem Karin og Tina startede i 2003, med base fra en kantine hos York køleteknik i Hornslet. Konceptet bestod i al sin enkelthed, i at levere kvalitets mad ud af huset. I 2007 besluttede Karin og Tina at satse på deres drøm, om at starte deres helt eget koncept, og dermed startede Madkompagniet som du kender det idag.

Sammen med 16 dygtige og engagerede medarbejdere, udlever Karin og Tina nu deres drøm, om at tilbyde ærlig, kompromisløs og velsmagende mad til fornuftige penge. Lokalsamfundet i Hornslet har støttet Mad- kompagniet fra deres første dag, men kunderne er idag ikke bare lokale, de kommer idag fra et stort opland, og det er ikke ualmindeligt, at nogle af deres faste kunder kører 40-50 km, for at hente mad fra Madkompagniet.

Kernen i konceptet er kompromisløs hjemmelavet kvalitet – og faktisk tilberedes langt det meste af maden helt fra bunden, af de bedste råvarer, for at sikre den bedste kvalitet, og nøjagtig den smag, som er blevet kendetegnende for Madkompagniet. Leverandørerne kender Karin og Tina´s strenge krav til kvalitet, og selv om det måske ville være en bedre forretning at levere halv-fabrikata til kunderne, som mange ofte prioritere, så er det lige præcist det -, at kunne tilbyde hjemmelavet kvalitetsmad, som gør dem stolte, og giver dem mulighed for at udleve deres drøm – og det kan smages …!

Velbekomme…
Find os på Facebook

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Byvej 1G
Hornslet 8543 DK
Se rutevejledning
Mandag - torsdag: 8-20 Fredag 8.00-21.00 Lørdag 8.00-15.00 Søndag lukket