STOFogSTUFF.dk

STOFogSTUFF.dk

Jeg elsker at sy og har gjort det i rigtig mange år. Min glæde ved at kreere unik beklædning eller boligindretning af de bedste stoffer, vil jeg gerne give videre. Hvis du følger mig på FacebookInstagram og via bloggen STOFogSTUFFblog.dk, vil du få masser af tips til dine egne projekter og hjælp til konkrete udfordringer.
Jeg står altid klar med den rådgivning og inspiration, du har brug for, når du skal sy til dig selv, børnene eller boligen. Jeg vil også gerne rådgive dig i forbindelse med din ordre. Hvis jeg eksempelvis ikke synes, at den rib, du har valgt til et jerseystof, er det bedste valg, tager jeg fat i dig for at høre, om vi skal lave noget om i din ordre. For selvom jeg gør mig rigtig umage med at sammenligne mine billeder på webshoppen med farven i virkeligheden, er det desværre sådan, at farverne tager sig forskelligt ud alt efter, hvilken smartphone eller pc du ser det på.
Du er altid velkommen til at tage fat i mig for at få mit bedste bud på, hvilke metervarer der passer godt sammen, for en uddybning af et produkt eller hvad der skal til, for at du får det bedste ud af dit syprojekt.

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Toftevej 1
Hornslet 8543 DK
Se rutevejledning
Mandag 12.00 - 16.30 Onsdag 12.00 - 17:30 Fredag 12.00 - 16.00