Rosenholm Hørecenter

Rosenholm Hørecenter er et lille lokalt hørecenter. Vi er 100% privatejet da vi ønsker at skille os ud fra de store kæder.

Regitze – medejere- har mange års erfaring i branchen som audiologiassistent. Hun har arbejdet med mange forskellige høreapparats fabrikater.

Hørelse er en diffus størrelse. Ligesom vi ser farver forskelligt, hører vi også lyde forskelligt. Hvad, der er god lyd for dig og mig, er ikke nødvendigvis god lyd for Hr. og Fru Jensen.

Støj, medicin, slag, blodpropper/hjerneblødninger, diabetes samt mange andre ting kan føre til hørenedsættelse. Dette bevirker at man ofte synes andre mumler, TV/radio mangler bas eller diskantlyden er forvrænget. Man trækker sig socialt – dette kan igen påvirke demens da man ikke får nye input fra omverdenen.

Der er mulighed for at få justeret langt de fleste høreapparater gratis hos os. Dog er det ikke muligt at få justeret Hansaton, Selectic og Novasense høreapparater da disse er privat label.

Hornslet, opland og Djursland generelt har mange ældre og dermed mange med nedsat hørelse.

Langt de fleste ældre sætter en ære i at kunne klare sig selv, de vil helst ikke ”bebyrde” familie, naboer og venner med hjælp til transport.

Det er HER vi blandt andet skiller os ud – vi tager på hjemmebesøg hvor vi har udstyret til diverse målinger der skal foretages samt til tilpasning af høreapparater.

Vi skiller os også ud ved at vi har god tid til en snak med den enkelte så de føler sig godt tilpas og ikke føler de bare er et cpr-nummer. Hver især skal være i centrum som det unikke individ de er.

Vi ønsker ikke nogen skal føle sig presset til at vælge her og nu eller at de nødvendigvis skal bruge en masse penge på høreapparater. Dog skal der være fokus på at pris og kvalitet hænger sammen.

 

Find os på Facebook

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rosenholmvej 66
Hornslet 8543 DK
Se rutevejledning
mandag Hjemmebesøg tirsdag-fredag 09:00 -16:00 1. lørdag i mdr. 10:00-13:00