Northstar-coaching

Northstar-coaching

 Opdag Din Vej til Personlig Vækst

Føler du at du sidder fast? At du vil ændre karriere, livsstil, prøve noget nyt? Måske ved du præcist hvad du vil, men ikke hvordan du kommer derhen eller du ved bare at du vil lave om på noget men ved ikke hvad du gerne vil? Måske har du siddet i det samme job som marketing manager i 20 år og vil nu egentlig gerne være blomsterbinder, men hvordan får man lige modet til det, eller ved du bare at du ikke vil sidde på kontor mere men har ikke en anelse hvad dit næste skridt er. Måske er børnene fløjet fra reden og livet fremefter ændrer sig og åbner muligheder, eller du er blevet single og skal nu opbygge et nyt liv hvor du finder ud af hvem du er nu. Eller er du en af de mange der er ved at få stress eller er ved at kæmpe dig igennem. Du er ikke alene. Efter Corona er der rigtig mange der gerne vil lave om på deres liv, men ikek helt ved hvordan.

Der er mange grunde til at tage fat i en professionel coach.

Northstars coaches er alle kvalificerede coaches med deres egne specialer, såsom stress, stress i naturen, bedre trivsel på arbejdspladser, Expat og Repat coaching, karriere og livscoaching. Alle har mange års erfaring inden for erhvervslivet og besidder kompetencer inden for mentoring og ledelse. Og alle er empatiske, venlige og forstående.

Tag det første skridt mod din personlige udvikling med NorthStar Coaching, hvor vi er dedikerede til at forme din vej mod succes.  I mødet med både små udfordringer og store skilleveje kan vores liv undertiden synes at mangle klar retning. Det er her, de kraftfulde redskaber inden for coaching og mentoring træder ind og hjælper os med at navigere gennem livets labyrint.

Indimellem er vi nødt til at ændre retning for at nå vores ønskede destination. Det kan virke skræmmende, da det kræver mod at udforske det ukendte. En coach eller mentor kan være din kompasnål, der hjælper dig med at finde den nye vej, udforske muligheder og bane vejen for transformation.

Uanset om det handler om små justeringer eller store skift, er coaching og mentoring en investering i din personlige vækst og udvikling. Det er et partnerskab, hvor din vejleder støtter dig i at nå dine mål og trives på rejsen. Lad os byde velkommen til disse værdifulde ressourcer og lade dem guide os mod vores egen nordstjerne.

Services:

Livscoaching:

Opdag dit fulde potentiale gennem personlig livscoaching. Skab positiv forandring og nå dine mål med professionel støtte.

Karrierecoaching:

Skab en succesrig fremtid med karrierecoaching. Opnå dine mål og trivsel i din professionelle rejse.

Life 2.0:

Skab forvandling i anden halvdel af livet med Life 2.0 coaching – for midaldrende på jagt efter fornyelse.

Alderscoaching:

Få støtte til at navigere og akseptere alderens udfordringer og alderstegn med vores alderscoaching. Skab livskvalitet og trivsel.

Stress coaching I nature:

Få hjælp med at overkomme og gennemarbejde stress sammen med vores natur stress coach, der tager dig ud på vandringer i naturen og hjælper dig med at gennemarbejde din stress og lære hvordan naturen kan hjælpe din stress fremover

Kontakt os for en uforpligtende samtale eller book en tid til en kop kaffe.

Eller book din første session i dag og begynd rejsen mod et liv fyldt med succes, velvære og opfyldelse. Vi ser frem til at støtte dig på din rejse mod det bedste, du fortjener.

 

Giv point og skriv en anmeldelse.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *